Archive for december, 2015

Hej hopp….

Kl 13.15

Halloj i stugorna….hoppas att ni har det bra? Vi har det bra här och ja….dags att ta tag i det här med bloggandet som jag skrev igår  Har varit iväg med Fröken Ripa innan idag på Väla och Coop. Skulle kolla spel bland annat till sonen men just dom spelen som han vill ha fanns inte…typiskt. Han är svår att köpa julklappar till den där…han leker ju inte med leksaker längre och hans önskelista var inte alls lång…haha. Nåväl…det ordnar sig ändå

Var på utvecklingssamtal för Eliott härom dagen…eller ja, det var väl mer ett välkommen/hur går det samtal eftersom han bara har gått där i lite mer än en månad men OJ….det var det BÄSTA utvecklingsamtalet någonsin. Det fanns INGET negativt att säga om honom alls. Där ser man hur det kan bli när allt fungerar som det ska och när personal faktiskt lyssnar på barnen. Kan fortfarande inte skriva om vad som hände på förra skolan men ja….beslutet om att ta honom där ifrån var GULD och nu har vi en helt annan påg som är glad och nöjd och inte ledsen och deprimerad  Underbart verkligen!

Barnen är sysselsatte med sitt när dom har slutat sina skoldagar. Dom gör sina läxor dom har och sen är det bara kompisarna som gäller. Antingen har man ett helt gäng kidz här eller så är alla kidz hos någon annan eller så är dom ute. Men det är ju precis som det ska vara.

Snart jul också…..hemmet är pyntat och granen är uppe, en del klappar är klara men det finns några kvar att fixa och sen är det bara till att invänta Tomten

Nåväl….kanske blir något inlägg till sen under dagen. Ska fundera över hur jag vill ha min design, vill kanske ändra….får se.

 

dollhouseStellas Lundby dockhus håller på att få en helrenovering på både insidan och utsidan. Det ena rummet där uppe och ballkongen är klar. Det är ett projekt som hon och hennes Daddy Cool håller på med. Oooohhh, det kommer att bli så snyggt när allt är klart.

Blogga?

Hua…här står det verkligen still. Måste ju verkligen ta tag i min blogg, eller hur? Jag älskar ju egentligen att blogga men hinner knappt om jag ska vara ärlig. Det är ju inte prio ett dirket….haha.

Nåväl…. imorgon kanske jag tar ett ryck. Kanske ändrar designen också så blir det kanske mer kul, aaa…får se.

Har egentligen mycket att skriva men får väl ta det imorgon. Får skriva det jag KAN skriva….jag har sagt åt mig själv att ”dra mig tillbaka” lite….för min egen skull. Framför allt på sociala medier. Ska radera en del där då det är lite som att folk har en kvar på grund utav nyfikenhet mest och så vill jag inte ha det. Funkar jag inte i riktiga livet så behöver man liksom inte nosa runt på tex Facebook.

Nu är det kväll här snart. Inväntar sonen vilken minut som helst…lite läxdax, duschning och kvällsmat.

Men hörs imorgon och då ska det bli med mycket bättre uppdatering