Archive for juni, 2016

Sunday

Kl 10.30

Go morron…eller go förmiddag rättare sagt.

Då  var Fotbolls Em igång…tjohoo…fler än jag som tittar antar jag  Ikväll är det Tyskland som spelar så då måste jag givetvis titta. Igår var det Tyskland och Sverige som spelade. Ja….Fifa 16 då. Mannen vann dock med 6-5 men kul var det…haha.

Hur är det med mitt knä nu då efter cykelolyckan? Jodå…jag trodde att det hade gått över typ. Har gått bra att cykla och gå i trappor så länge knät inte kommer snett. Igår var jag dock lite mer aktiv med det vilket straffade sig lite och nu är jag lite haltande igen. Jag gissar på att det är en liten spricka i det men det är ingenting som görs något åt. Så jag antar att jag inte direkt behöver överanstränga det så får det ju gå över av sig själv…hoppas jag.

Barnen hade skolavslutning i fredags. Jag jobbade dock så det var den första avslutningen som jag missade  Mannen var med dom så han dokumenterade i foto och film som jag fick se sen. Det var fint och väldigt annorlunda mot den andra skolan dom gick på…blev glad över att National sången sjöngs  Nu är jag dock lite nervös över att dom ska vara hemma själv medans vi jobbar. Men får förbereda med mat som dom kan köra i micron och så där…och hoppas på att dom verkligen håller sams och ordning här hemma

Avslutar med en bild på Eliott som fått upp intresset för fotboll igen. Kan inte förstå att denna påg blir 10 om 11 dagar:

eliottVart tog min lille kille vägen?

 

 

A long time a go…

Kl 11.30

Jahapp…här sitter jag, hemma från jobb och allt. Och varför gör jag då det? Jo, det ska jag ta och berätta för er. I tisdags efter helgens sköna långledighet så cyklade jag till jobb, hade öppning så var iväg tidigt. Träffade Jessica som arbetar på samma ställe på vägen så vi cyklar och pratar och så där. Sen ska vi svänga av och vi cyklar rätt fort. Jag handbromsar och var händer då? Jo…framhjulet tvärnitar och jag voltar över styret och även cyklen voltar i full fart. Landar på marken med cyklen över mig och vågar först knappt röra mig. Var i full chock och landade illa med knäet och axlen/överarmen. Alltså…det gjorde så ont så ni anar inte…och jag var så chockad Benet gick inte att röra på grund utav smärta så jobba blev det inte. Jessica for iväg till jobb efter att hon kollat så jag typ…överlevde, och så ringde hon sin man som kom och hämtade mig och cyklen och hjälpte mig hem.

Idag känns det som om jag har träningsvärk i hela kroppen ungefär. Knäet är inte ok ännu…har det gärna rakt och när jag kommer i vissa läge så känns det som om det ska typ gå av, känns super läskigt. Jag vet inte om det är korrekt där inne, tror inte det, men jag kan gå bättre idag även om jag får halta. Ska försöka mig på att våga testa att böja och ändra det i olika riktningar men jag är så sjukt rädd. I alla fall…jag är JÄKLIGT glad över att det inte var HUVUDET som fick smällen!!!!

Annars så har det varit full fart. Vi har varit en del turer på Väla och IKEA, shoppat kläder och saker till trädgården, Fixat massor i trädgården, vi har köpt pool, byggt pool och badat massor. Vi har grillat, solat, myst, varit på kalas hos svärmor, haft Emma med pojkvän och svärmor över på grillning och pool häng, varit hos frissan och klippt Stella hår, köpt ny cykel till mig och så klart jobbat  Bloggen är inte prio ett, det hinns ärligt talat inte med, synd…men det blir så ibland.

På fredag är det skolavslutning för barnen och det tycker dom ska bli skönt, dom är ganska skoltrötta nu. Jag missar tyvärr avslutningen då jag jobbar men tack och lov så slutar jag i alla fall tidigt den dagen vilket jag tycker är skönt för barnen. Jag har semester hela juli så det är inte så långt kvar…hoppas på superfint väder då. Idag är det lite små mulet, vilket är trist.

Jaja….en liten uppdatering från mig så här en dag hemma från jobb. Hoppas att ni har det bra

gardenI denna familjen så älskar vi trädgårdshäng