Archive for augusti, 2017

#tisdag

Kl 06.30

Hoppsan…gick kanske upp lite för tidigt idag då jag redan är klar och det är över 1 timme tills bussen går. Jaja….så kan det bli ibland 

Alltså igår….det var sjukt kul på jobb. Min och Mys nya kollega började och vi tre blir definitivt en bra kombination. Kändes så direkt så tummen upp för det. Denna veckan är det relativt lugnt på jobb med få barn, alla nya barn börjar först nästa vecka. Så igår möblerade vi om hela vår avdelning och rensade och sorterade alla leksaker, papper och annat. Det blev så himla bra  Idag ska vi fota alla leksaker och klistra fast bilderna vid respektive sak, sätta upp alla namn lappar osv. Känns bra att ha exakt allt klart inför start nästa vecka.

Våra barn här hemma….försöker få in dom i rätt kvällstider och rutiner här på kvällarna eftersom skolan börjar nästa vecka men ja….går si så där. Lättare med Stella men Eliott smyger upp och spelar när vi har somnat så får väl sätta lås på X-boxet och datorn. Han om någon har ju vänt på dygnet. Han lär ju få en tuff första vecka om han inte vänder rätt!!

Jaja…stänger på jobb idag så kommer hem sent till min älskade familj ikväll…men dom får nog en mysig dag i alla fall 

smattingarSmååå pluttar för ett X antal år sedan 

 

#mondayallday

Kl 06.30

I lördags så var vi alla [ Jag, mannen, Eliott, Stella, Robin, Nettan, Wille, Svärmor, Linda och Patrik ] hemma hos Dennis och Johanna [ och Andre och Tilda ] och grillade och hade trevligt. Det var god mat och yes…jag kunde avstå från kött så även denna gång. I alla fall så hade vi superkul och ja…det var första gången på år som jag blev…hmmm….lite överförfriskad…så att säga…haha  Stella följde med Robin hem sen för att sova där och vi kom väl hem vid 24  slaget någonstans….tror jag. Mådde inte så bra då kan jag säga och igår var jag dagen efter typ hela dagen. Men men…det var värt det faktiskt 

loveJag och min andra hälft

crazyJag, svärmor och svägerskan

Måndag idag och det är dags för jobb…är äntligen tillbaka på mitt rätta ställe idag och idag börjar även vår nya kollega Emelie…blir spännande och kul. Jag och My [ min andra kollega ] har en massa ideér och fix som vi ska ordna med denna veckan. Vi vill ha klart allt till nästa vecka då våra nya barn börjar och sen kör vi. Japp…blir bra detta 

Jaja….hoppas att ni får en toppen dag.

yumyumOrkade verkligen inte laga mat igår så det blev en räkmacka för min del. Mannen och Stella åt revben och Eliott åt en sallad han mixade ihop från Coop.

And it´s friday

Kl 07.10

Alltså vädret igår…katasrof verkligen  Det regnade konstant under hela dagen igår. Det regnade från 9 på morgonen till typ 20 på kvällen med en halvtimmes paus cirkus och på kvällen kom det även också. Nej…vi var faktiskt inte ute med barnen igår på jobb…körde lite film mys och så där istället. Den dagliga verksamheten har ju inte kommit igång än så det var helt ok.

Idag ska väl vädret inte bli så där jättemycket bättre…åska och regn idag också. Sjukt trist  MEN…det är fredag idag i alla fall så det är ju skönt. Stänger på jobb idag så det är en lång dag och jag är hemma sent. Blir en snabb vila när jag har kommit hem så man orkar hålla sig vaken ikväll..haha 

HX festivalen drog igång i stan igår. Tyckte det var superskoj förr då det hette Helsingborgs festivalen [ och var stoooort ] men sen gick det ut för och är inte alls kul längre. Denna gången är det inom ett så liiiitet område så känns knappt lönt. Vi tänker inte bege oss dit detta året, hoppar över det. Hoppas att dom ändrar tillbaka det till Helsingborgs festivalen någon gång…eftersom det faktiskt är så som Helsingborgarna vill ha det.

Nåväl…over and out…ska strax ta bussen mot jobb. Ha en fin dag.

baaaadStella med kompisen Maja då dom badade härom dagen

 

#torsdag

Kl 05.40

morningMorgon kaffe…ett måste för att klara dagen

Go morron. Idag jobbar jag 7-16 så det är en helt ok tid faktiskt. Får se vad man hittar på med alla barnen idag då det ska bli regnigt i princip hela dagen. Har det någonsin regnat så mycket under en sommar?

Igår när jag kom hem så var barnens kusin Tilda här. Stella ,Eliott och Tilda hade badat en massa och haft high life i poolen. Att det regnade mellan varven var inget som dom brydde sig om. Tydligen mycket roligare att bada då det regnar  Mannen hade ordnat fint med nya blommor ute i trädgården och det blev jättefint. Våra andra dog utav alldeles för mycket regn. Tur att man kan köpa nya…haha.

Mannen hade även köpt en fin bukett rosor till mig, bara så där,  så det blev jag jätteglad för. Han kan han….min man…..love you babe

rosesRosor till mig från min underbara man

Snart helg då. På lördag så ska vi hem till Dennis och Johanna och grilla och umgås…blir trevligt. Men nu….ska mot bussen om ett tag så önskar er en fin dag och hoppas att det inte regnar på er.

#work

Kl 07.15

Japp…min semester är slut och i måndags var det åter dags för jobb. Kul att komma tillbaka och träffa kollegor och barn men saknar familjen som fortfarande är hemma och har semester dock.

Eftersom min förskola är stängd tre veckor under sommaren så blev min första vecka på en annan förskola [ 3 förskolor ihopslagna ]. Denna veckan är jag inte bland ”mina kollegor” och ”mina barn” men det funkar ändå. Ska ändå bli skönt nästa vecka då det är tillbaka som vanligt på min förskola. Ska även bli kul att träffa alla nya kollegor som kommer då också…blir en spännande termin 

Anyway…jobbar till 17 idag så är hemma sent. Kommer till att sakna familjen extra mycket idag. Igår var jag hemma 13.30 typ….och Eliott hade inte ens vaknat då…haha.

Önskar er en bra dag.

workI väntan på bussen mot jobb igår