Archive for september, 2017

Well well…

Kl 16.30

Så blev det uppehåll i bloggen igen…well…..så är det. Jag jobbar heltid och sen kommer familjen så tiden att blogga finns inte riktigt till. Sorry  Men det är i alla fall bra med oss så det är ju bra…haha.

På jobb är det full fart….nya kollegor och vi är ett bra team, det är inskolningar och en massa att stå i så det är fullt upp. Men det är attans kul och jag trivs mer  än någonsin…dock saknar jag Anna som jag arbetade med innan.

Barnen växer på så det knakar…hinner liksom inte med. Stella fyller liksom 10 år nästa månad…alltså…va??? Hon var ju nyss liten…eller? Tiden går ruskigt fort med andra ord. Just nu är hon hemma hos kompisen Elliot och sen när hon kommer hem så blir det eventuellt att färga hennes hår rosa igen. Det är hennes nya grej det där med rosa hår….men det är kul att hon vill exprimentera 

Jag och mannen intog Väla idag, fikade på Espresso House [ var annars? ] och shoppade. Jag fick med mig 2 par jeans och en tröja hem och mannen ett par supersnygga La Coste skor och lite annat.

Nu är det inget mer som sker….tvättar och lite så där som man annars inte riktigt hinner med på vardagarna…inget kul men dock ett måste!!

Just det…rökfria sedan 3 veckor tillbaka är vi också, jag och mannen. Vi vejpar [ E-ciggarett ]  istället [ 95% mindre farligt än en cigarett ] och det fungerar så jäkla bra. Inga mer farliga ämne som vi drar i oss och vi är sjukt stolta över oss själva…vi är grymt duktiga…så nu fick jag skryta om det också…haha

Jaja…avslutar med två bilder så får vi se när jag hinner blogga nästa gång.

eliottEliott…vår goa, älskade unge som nu är stor. Nu har han fått tillbaka sitt kick intresse igen efter att ha haft det lite på paus.

stellaStella….vår älskade prinsessa som inte iheller är så liten längre. Här med rosa hår och bilden tog jag från hennes Musical.ly. Lik mig sägs det??