Archive for mars, 2018

Friskförklarad?

Kl 13.30

Sist som jag bloggade så skrev jag att jag nog var G att bli sjuk. Jo men tjena…det kan man väl säga att jag blev. En vecka efter att Eliott hade haft sin hemska influensa så fick jag den. Minns faktiskt inte sist som jag var sååå dålig. Alltså…det var en hemsk vecka. Närmre 40 graders feber, noll aptit på något, frossa from hell på natten, ögon och näsa som rann som värsta Niagara fallet. Nu är jag återställd…typ. Ska bara hitta min aptit…den är inte 100% tillbaka och kroppens ork ska också återkomma till 100%…annars är jag frisk. Säger det igen…nu får det räcka med sjukdomar i detta huset för jag orkar inte med det något mer!!!

I helgen var jag och mannen i alla fall på Väla och jag fick en välbehövlig fika på Espresso House, det satt fint det  Strosade runt lite där och igår på kvällen så kollade vi på Mello. Höll så klart på Mendez och blev sååå  besviken när Benjamin vann…alltså…va??? Låten var inte ens bra någonstans. Näää….stort blää på den.

Idag är en sådan där lugn hemma dag. Bloggar lite, läser lite och kollar på tv lite. Imorgon är det dags för jobb och skola igen. Eller ja….barnen har varit i skolan hela veckan medans jag har legat i soffan/sängen och varit sjuk.

Snart [äntligen] klar med Hemmet

Frappino från Espresso House

Orkar inte!!!

Kl 17.30

Alltså….jag tror [men hoppas INTE] att jag är på G att bli sjuk!!! Hade kli:ig hals igår och magen har varit lite i olag [ inte idag dock]. Imorse vaknade jag och kände mig inte riktigt hundra om man säger så. Har haft mellan 37.5-37.7 i temp idag. Vanligtvis ligger jag på 36.6. Efter en vila så hade jag plötsligt 38.2 och nu ligger jag på 37.7 igen. Inte feber men det lär väl bli  Kroppen gör ont och jag bara känner bläää!! Vill ju  verkligen inte åka på influensan som Eliott hade. Nåå…vi får se vad det blir utav det…inget hoppas jag.

Så i och med detta så har det inte hänt så mycket. Har blivit till att ta det lugnt och sen ikväll får vi väl se på Andra chansen. Inet kul men man kollar ju ändå liksom.

By the way…jag har världens bästa sambo. Jag hade tittat på vilka böcker jag ville ha för en tid sedan och häromdagen överraskade han mig med att ha köpt dom till mig. Hur gulligt då? 

Nåå…ville bara in och uppdatera lite snabbt…ska snart orka mig in i duschen.

Veckan

Kl 19.30

Då var det äntligen FREDAG och jobb veckan är över. Det är ännu lite magsjuka som härjar runt på jobb och min mage har väl inte varit riktigt ok sedan igår kväll. Håller ju tummarna för att jag inte blir magsjuk nu i helgen och att magen bara är lite bråkig just nu.

Igår hade vi personalmöte på jobb så det blev en lång dag, var hemma vid strax innan 20…men helt ok ändå. Somnade fort sen här i soffan när jag och mannen kollade på serie…haha 

Visar lite random bilder som jag har tagit under veckan:

I tisdags fick jag ett ryck då jag tyckte att jag skulle cykla till jobb. Det är ganska långt så det är en rejäl runda. Dock var det 8 minusgrader ute och blåste så det var svinkallt utan att överdriva. Ja kände på riktigt inte mina tår när jag väl kom fram. Hemvägen vill jag knappt tala om…jag ville slänga cyklen och lägga mig ner och skrika….typ. Men men…hem kom jag ju….igenomfrusen 

Men jag fick ju som sagt bra motion med 2 sådana här rundor på cykel

Dagen efter vart det ännu kallare och nej…jag cyklade INTE…haha. Så jäkla kallt så det gjorde ont i ansiktet när man var ute…brrr. Jag är ingen vinter människa och kommer aldrig till att bli iheller.

Har spelat spel med kidzen på jobb…dock tyckte dom det var roligare att släppa tärningarna på golvet

Utsikten under en lunchrast…japp….kallt även här.

Men som sagt…nu är det fredag och helg och nu inväntar vi Talang som börjar snart och sen blir det att fortsätta titta på våra serier. Hoppas att man orkar hålla sig vaken någorlunda länge ikväll. Önskar er en trevlig helg