Archive for februari, 2019

The first meeting with her IBF

Kl 10.20

Igår var det lördag och vi började dagen med ridning för Stella på ridhuset. Det var galopp och hon hade en häst vid namn Tindra. Gick superbra och i slutet red dom utomhus för det var så himla fint väder.

Puss puss

Härligt att rida utomhus

Efter ridningen så fick Stella hoppa över teorin eftersom hennes IBF från Varberg var på väg hem till oss. Äntligen skulle hon få träffa sin Engla  Dom har träffats via Starstable som dom båda spelar och sedan 3 veckor tillbaks har dom pratat konstant i telefon…alltså fleeeeera timmar per dag. Stella var jättenervös innan eftersom dom aldrig träffats på riktigt. Det plingade på dörren och dom bokstavligt kastade sig om halsen på varandra och kramades länge. Englas mamma filmade första mötet…tur för kul för dom att ha det på film.

Flickorna gick upp på rummet och det dröjde inte länge innan det fnittrades och hade sig där uppe. Vi pratade med hennes föräldrar innan dom passade på att åka till Danmark då dom ändå var här nere.

Best friends….som dessa tjejer klickade ihop även på riktigt…sååå lika i sätt och beteende…himla kul 

Eftersom det var fin fint väder igår så passade vi på att grilla. Blev potatisgratäng och sallad till grillat kött…otroligt gott får jag säga och så har vi kört premiärgrillning redan i februari….inte illa….haha. Vi 18 tiden sen så kom Englas föräldrar för att hämta Engla. Blev kaffe och lite prat med dom också. Trevliga föräldrar så det var kul. Engla och Stella ville absolut inte skiljas åt men nästa gång blir det sova över, antingen här eller hos dom. Engla hann kom hem och sen satt tjejerna och pratade i telefon länge igen…haha 

Gott De Lux

Hoppas att ni får en bra söndag. Här blir det lugnt. Ska tvätta lite, diska, handla, laga mat och spela Forza Horizon 4 

Vabruari

Kl 17.50

Jaha….då blev det uppehåll i bloggen igen. Har kört sjukstua DE LUX här hemma under en tid. Hej Vabruari liksom. Det började med att jag var sjuk och sen blev Stella och Eliott sjuka och sen blev även mannen sjuk. Men sen är det ju inte konstigt då det har varit både febrigt, snorigt, hostigt, bajsigt och kräkigt bland barnen på jobb. Alla bacillusker väljer att följa med hem…not fun kan jag säga. Men nu får det allt vara över annars får jag spel…typ 

Men denna veckan [ tillbaka på jobb igen ] har gått undan, torsdag redan imorgon. Mycket att göra på jobb men det gör inget. Jag har hellre fartfyllda dagar än lugna dagar. Jaa…någon gång ibland kan jag uppskatta en lite lugnare dag men annars föredrar jag när det blir lite ”kaos” och händer mycket….haha.

Har i alla fall nyss rymt undan här hemma och har slängt in tvätt i tvättmaskinen. Men nu kom Stella in så ska se till att hon får mat i sig.

Fint blomsterarrangemang från mannen på Alla hjärtans dag 

Ett glas med gott Rose´vin i på lördagen

Är våren på ingång? Kunde cykla hem från jobb härom dagen UTAN vantar 

Saturday

Då var det lördag och det har varit en liten paus i bloggandet. Jag har varit sjuk i feber och förkylning och nu så hoppas jag på att få vara frisk, att barnen får vara friska och att mannen får vara frisk. Var och varannan unge på jobb är sjuka och det var så klart därifrån jag fick mitt.

Idag var det i alla fall dags att bege sig till ridhuset igen då Stella skulle rida. Idag var dom bara 6 stycken i hennes grupp så det fanns lite större utrymme för dom att galoppera. Gick bra och Stella tycker att det är sååå kul  Det är lika roligt varje gång att följa med och se utvecklingen som sker.

Annars är det en lugn dag. Som det ska efter en arbetsvecka. Ska diska och laga lite mat om ett tag. Blir kyckling, sås, potatis och grönsaker idag. Sen ikväll är det Melodifestivalen. Man tittar fast att det inte är bra liksom…haha Efter det så ska vi fortsätta på serien Dimman som vi började kolla på igår.

Nåväl…vi hörs väl imorgon igen antar jag. Hoppas att ni får en bra kväll.