Archive for april, 2020

Sunday

Kl 08.35

Hujeda mig…klockan 03.45 så väckte Eliott mig. Han hade precis kräkt sa han så jaha…tack för den. Han har nyss i princip avslutat en hel veckas hostande och snorande och så hoppar han på kräkeri nu då Får se vad det blir utav det idag!

I alla fall…efter Stellas ridning igår så begav jag och mannen oss upp på Väla [ inte ofta som man är där nu i Corona tider ]. Hade tur att få en tid till att fixa naglarna så nu är dom snygga och fina igen Blev även en fika på Espresso House…det var efterlängtat. Köpte lite små saker om behövdes också innan vi begav oss hem. Men alltså….folk verkar slappna av totalt nu och verkar inte alls bry sig om Corona. Mycket folk och måååååånga som verkligen inte håller avstånd för 5 öre. Det är på långa vägar inte över men det verkar verkligen inte gått in hos alla. Såg till och med en hel del äldre som absolut inte ska befinna sig där. Skrämmande!!

Söndag idag i alla fall…tror att jag ska bege mig på att fixa och dona i Stellas rum…får se om jag hittar lusten till att ta tag i det.

Go fika med mannen min på bästa Espresso House

Och äntligen nya naglar…såå nöjd

One year older

Kl 08.40

Jahapp, då har jag gått och blivit ett år äldre. Fyllde ju år i torsdags, den 23:e. Skönt att jag fick soligt och fint väder på min födelsedag, kunde ju likaväl ha varit snö…det har ju hänt förr liksom. Föredrar sol och värme På jobb sjöng barnen både Vi gratulerar och Happy birthday och utav mina fina kollegor fick jag fina presenter…tusen tack till er

När mannen kom hem från jobb så fick jag också presenter. Hade ju redan fått min fina cykel lite i förskott så jag hade inte väntat mig något mer men det fick jag minsann…han är bara bäst…love you honey bunny

Så det var en fin födelsdag jag fick och nu är det typ ett år tills nästa gång och då blir jag….45….hujeda mig. Får väl kanske se till att ha lite festligheter då eftersom jag och Eliott 5:ar och mannen 0:ar

Men idag är det lördag. Stella ska rida och det är hoppning som gäller idag…kommer till att gå bra. Eliott ska nog vara hemma. Han har varit hemma från skolan hela veckan eftersom han har haft en djävulsk hosta och varit snorig. Dock har det varit mycket bättre typ 1-2 dagar så en nypa luft gör bara honom gott.

Mina naglar…måste fixa dom också…helst idag. Skojar inte då jag säger att dom just nu är katastrofala!!

 

 

Saturday

Kl 19.15

Var äntligen tillbaka på jobb i måndags och det var himla kul att träffa alla barn och kollegor igen. Vart inte så mycket barn och en del nya regler nu i Corona tiderna. Vi är ute och himla mycket och skönt att det är väder till det nu då Veckan gick i alla fall himla fort!!

Lördag idag och då stallet hade stängt hela påsklovet på grund utav Corona så var Stella lycklig då det var dags att rida idag. Hon hade Ludde och idag körde dom markarbete…gick galant även om Ludde vart lite trög startad…haha.

Efter ridhuset så hämtade min bror mig, vart lite pappersfix och så där kvar att fixa nu efter mammas bortgång och nu har vi typ bara lämning utav hennes lägenhet kvar. Ska bli himla skönt när exakt allt är färdigt sen så man kan släppa det. Fick även träffa hans flickvän idag så det var kul, har ju bara sett henne på foto innan.

Nu om ett tag så ska vi se Stjärna mot stjärna och sen fortsätter vi nog kolla på Cobra…en ny serie som vi har börjat se och som verkar vara bra.

Lycklig tjej i stallet…kunde hälsa på alla hästar igen

Stella och Ludde…markarbete pågår…nästa gång blir det hoppning

Ett litet hej

Kl 10.55

Ojojoj…längesedan jag bloggade. Hur mår ni i Corona tiderna? Här har vi varit sjuka…länge…drygt som tusan. Man gissar på Corona men då man inte har fått testa så vet man inte. I fredags var den dagen då jag kände mig helt frisk…härligt.

Mamma gick bort förra söndagen . Jag och min bror har haft en hel del att göra, dock  en paus här under påsk, men det är väl en del kvar att ta tag i. Har varit skönt att få landa någorlunda och att få andas lite.

Jaa…alltså…just nu har jag väl inte så mycket mer att skriva…mest ett tecken på att man lever och finns.