Archive for maj, 2020

S-Ö-N-D-A-G

Kl 15.05

Då var det söndag ännu en gång. Jag har varit sjuk….igen [ dock inte som förra gången]…började med feber och sen halsont och huvudvärk. Sjukt trist!! Nu är jag ok igen så nu får det väl förbli så hoppas jag. Inte så kul när man måste vara hemma för minsta lilla iheller.

Stella är på rummet med ett helt gäng kompisar. Dock är dom tysta som möss så det märks inte ens att dom är här. Får kolla läget sen vad dom håller på med Inatt sov hon hos en utav sina kompisar så hon har ju inte fått så där värst mycket sömn iheller. Dom hade lagt sig 03.30 och sen gått upp vid 10….galen pannor. Nåja, dom är lediga från skolan imorgon så hon kan väl ta ikapp det då.

När Stella har kompisar på besök

Eliott har begett sig iväg till Bjuv med sitt kompis gäng. Dom åkte till skate parken där och Eliott skulle öva på ett nytt trick idag.  Han sa att det nya tricket var över huvudhöjd så man får väl hålla tummarna för att det är en hel påg som kommer hem ikväll.

Och ja…imorse så gick min mormors man bort, fina J. Ja…det var väl väntat då det var cancer men det känns som att det är dödsfall på dödsfall nu och det känns….inte alls bra Men han dog på deras bröllopsdag som då är idag och han får nu fira den tillsammans med mormor uppe i himlen. Vila I Frid och ta hand om er där uppe