Archive for februari, 2021

Saturday

Kl 19.10

Då var det lördag och det har hunnit bli kväll. Jag och mannen har varit iväg och inhandlat nya tallrikar och bestick och lite annat som behövdes hem i ”för nyings väg”. Känns skönt men det gör att man vill fortsätta handla nytt. Just nu är man lite inne på köks redskap…alltså dom små grejjerna som behövs till kök, typ nya slevar och allt sånt där som är sååå tråkigt att köpa egentligen. Men har man börjat så blir det ju ändå kul…aaa, ni fattar??

Nu inväntas Mello…man måste kolla fast att man varje år säger att man aldrig mer ska titta, visst är det märkligt? Får i alla fall hoppas att det finns något bra med och som man kan hålla tummarna för.

Alltså…igår när jag kom hem från jobb så hade mannen min varit iväg på Godiskristallen och köpt hem ett lager med fladdermöss till mig. Dom där med antingen röda, gröna, gula eller mixade vingar med kroppen som lakrits. Det är mitt absoluta favorit godis och jag har längtat efter det länge men det är jämnt slut på Hemmakväll och jag orkar aldrig bege mig till Godiskristallen. Åhh, jag blev så glad…äkta kärlek det där…haha

Kärnan i Helsingborg, vacker miljö kring jobb men längtar tills allt blir grönt igen.

Must haves på toaletten..produkter från Rituals…love it…den närmst krukan/vasen är min favorit handcremé för tillfället.

Ganska nöjd med gårdagens steg ändå