Archive for april, 2021

Helgen

Kl 15.30

Då går påskhelgen mot sitt slut och vi har bara varit hemma. Inget direkt firande. Vi åt god mat och barnen fick varsin påsk peng istället för påsk ägg med godis. Det är dom alldeles för stora för så det är bättre med en påsk peng. Stella köpte ett pack ( Paradisö  )  till sitt Sims spel och en hoodie och Eliott köpte grejer till sitt spel han spelar på datorn.

Jag tycker att vi egentligen inte har gjort något men ändå känns det som man har varit igång hela tiden. Har haft lite små ärende på IKEA, Väla, Mediamarkt och Elgiganten…in och köpt det vi behövde typ. Men nej…har inte direkt gjort något speciellt men skönt det.

Imorgon är det tillbaks till jobb igen men vi har planerigsdag hela dagen. Dom dagarna brukar dock gå fort och sen är det 3 dagar kvar innan det är helg igen. Hujeda mig vad tiden går fort. Barnen är lediga imorgon också men sen på onsdag så är det skola igen.

Well…ska lite senare få igång någon form utav middag här och efter det håller vi kväll. Hoppas att ni har haft en mysig påsk helg?

Vår vackra dotter ( ja, jag ”snor” hennes bilder från hennes Instagram och snapchat)..man får ju aldrig fota barnen längre…haha )

Fick örhänge utav mannen …älskar att jag kan ha örhänge igen utan att få allergiska reaktioner.

 

 

Andra april tjugo tjugoett

Kl 08.55

Halli hallå. Då har det blivit påskvecka och idag är det då långfredag. Påskvecka innebär 4 dagars ledighet från jobb, vilket inte är fel. Även om man trivs på sitt jobb så är det ju inte dumt med lite ledighet Framför allt efter en tuff vecka..jag har haft 3 öppningar på raken och sen igår en stängning då. Var trött de lux men det gick ju så klart bra ändå.

Så vad har hänt sedan sist då?

Jag har fått en ELCYKEL utav min älskade andre hälft Alltså…hur har jag kunnat vara anti elcykel sååå himla länge? Lätt det bästa någonsin. Jag älskar att cykla på den och det går snabbt och smidigt och är piece of cake att ta sig fram.

På jobb har vi rockat sockorna…fast i och för sig…det gör jag i princip varje dag nu för tiden. Liiiite roligare med olika sockor…så är det

Nya naglar har gjorts. Jag och dottern gjorde samtidigt men hon gjorde vita med guld stripes. Har blivit en liten mor och dotter grej det här har jag märkt. Mina blev då i blått. Har en liten förkärlek till naglar i blått och det var längesedan som jag hade det så det blev det denna gången. Nöjd? Japp!

Såååå klart blev det även fika på bästa Espresso House och dom hade fått in cheesecake med smak utav passions frukt. Halllååå…bästa frukten ever så jag blev såld på det direkt…himmelsk god är allt jag kan säga

Jag fick ett ryck och pimpade till min Nintendo switch lite konsol med lite pärlor. Den blev klart lite roligare…haha. Absoluta favorit spelet är Animal Crossing ( vääääldigt beroende framkallande)  men just då var det Mario jag spelade. Längtar tills det släpps ett nytt Animal crossing..jag är lätt den första att köpa.

Jag har varit och gjort Mammografi. Var 5 år sedan förra gången men hoppas så klart på bra svar. Tror jag får vänta en vecka till med svar. Nervös är man ju givetvis, en oro finns ju alltid att det kanske är fel. Ganska normalt att känna så gissar jag på. Håller tummarna ( och tårna).

Fick ett superfint påskägg utav min kollega på jobb igår. Gissa vad det innehöll? Just det…fladdermöss (favorit godiset). Hon vet vad jag tycker om hon

Tja…det var väl det. Annars jobbar man och står i, fixar med lite allt möjligt här hemma. Mannen är i sin uppfinnar Jocke/bygga period så här händer och sker förändringar och nya projekt hela tiden här hemma. Men det är kul så jag klagar inte

Meeen…nu ska jag publicera det här och sen återgå till Animal Crossing innan familjen ska upp. Ha det bra så hörs vi.