Archive for juli, 2021

SEMESTER!!!

Kl 09:15

Åhhh….i fredags var det sista arbetsdagen så nu är det minsann SEMESTER för hela slanten. Så himla skönt. Dock så i fredags när jag gick ifrån jobb så kändes det….konstigt? Man brukar studsa där ifrån men denna gången var det nästan lite vemodigt. Men nu ska man inte vara med sina kollegor så det är väl det. Vi fungerar så bra ihop och har sjukt kul så ja…det blir sjukt tomt utan dom. TUR att vi ändå ska träffas under semestern

Men ja…vad har hittats på under senaste tiden förutom att man har jobbat då? Kommer ett litet gäng bilder som visar och berättar kort om lite som har skett.

MANNEN min har fyllt 50 år Utav mig fick han den här ståtliga gasolgrillen och en presentkorg innehållandes lite gottigheter i dryckesväg, grillkryddor i olika former, trisslotter, blommor och lite så där. Han blev glad och grillen används flitigt…haha.

Vi har städat och fixat poolen så det kan badas. Hur gött är det inte att ligga där i varma sommardagar?

Eliott har fyllt 15 år och dagen firades med paket och tårta. Helgen efter var det utlovat att köra Go kart så det gjorde vi. Eller ja…Eliott och mannen körde medans jag och Stella agerade fotografer Eliott tyckte att det var sjukt kul och önskade att vi gör det igen nu på semestern! Men alltså…hur sjukt är det inte att jag har en son som är 15 år…känns galet

Stella i midsommarkrans Midsommar firades (helt spontant) i Ättekulla koloniområde med en hel del folk. Hade sjukt kul och var sliten dagen efter…haha.

Fotbolls EM 2021. Taggad från topp till tå och det kördes fotbolls tema på jobb. Här är jag med en utav mina coola kollegor Therese…saknar dock min andra coola kollega Olivia på bild. Sverige åkte dock ut denna dagen

Och självklart så har det grillats en hel del…detta är gårdagens mat och det var sjukt gott. Ny favvis är baconinlindad sparris…mumma.

Japp…det var lite utav det. Idag är det inte soligt ute så får se vad som hittas på idag. Vi tar dagarna som dom kommer vilket är rätt så skönt. Önskar er en bra dag så hörs vi vid något annat tillfälle.