Nyårs afton och minus grader

Kl 09.00

En go fika på Väla

Go mooorron på er en dag som denna, Nyårsafton!! Vi sov till strax innan 8.30 här idag och vaknar upp till minus grader. Haha….sista dagen i december så kommer det lite minus grader.

Idag smäller det i alla fall, bokstavligt talat…eller ja, ikväll/natt. Wiiie….ska bli så kul idag :smile: . Var längesedan som jag längtade efter en nyårsafton så som jag gör i år. Antar att det är bara för att vi har firat hemma under 5 års tid. Ska bege oss iväg till Dennis och Johanna sen vid 17.30 tiden och då blir det galej. Kul kul!!

Vad ska ni hitta på idag, vad är era planer?

Men nu är det i alla fall morgon. Barnen sitter och tjatar om att dom vill spela på sina datorer men Stella brukar få typ Damp på sin dator då hon spelar så känns väl inte vidare lockande…hihi. Kanske lite drag utav sin mor där :wink: . Under dagen annars idag så blir det mest lugnt och sen ska vi fixa oss inför kvällen.

Med detta önskar jag er ETT GOTT NYTT ÅR och så hörs vi nästa år :wink:

4 Responses to “Nyårs afton och minus grader”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.