Saturday

Kl 07.45

Go morron (fast det känns som mitt i natten). Vi sitter här nu och morgon myser och kollar på Shrek som visas på Canal+ Hits, tar det lugnt så här en lördags morgon. Har sovit som en kratta och skulle nog behöva mig en vila senare idag känner jag. Stella började vid 05 imorse (?) och sen har hon hållt på att bråka till 07, jag gav upp då helt enkelt. Varför denna jäkla morgon pigga perioden helt plötsligt? Ahhh…..man blir ju allt lite tokig :wink: .

Jag och mannen min såg film igår. Vi såg på Real Steel med Hugh Jackman. Filmen var lite som en mix utav Over The Top och Rocky….en Action/Drama/Sci-Fi och den var enligt mig bra. Kan säga som så att Eliott kommer till att ÄLSKA den :smile: Nåväl…den rekommenderas i alla fall.

Näää….ska fortsätta hålla morgon här nu med barnen och gott kaffe. Ha en bra dag!

2 Responses to “Saturday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.