Snöiga söndag…

Kl 09.00

Min stora kärlek och jag

 Go morron söndag…en snöig sådan för ute snöar det faktiskt. Snöade rejält igår också men det mesta försvann sen. Men nu snöar det för fullt igen. Tror inte det lär stanna men man vet aldrig. Det är bara jag och Stella som är vakna här. Eliott har sovit hemma hos kusinerna så vi får se när han dyker upp sedan idag.

Blev att vi gick hem till Dennis och Johanna igår vid 17 tiden. Grillade, åt gott, drack gott och hade det trevligt och skoj :smile: . Lite Yatzy spel blev det också och sen en massa dans till Eric Saade…haha. Jissus som barnen dansade och hade sig. Stella dansade och sjöng som en tok kan jag säga :smile: Trevligt hade vi i vanlig ordning så tack för igår :grin: .

Idag blir det en sådan där lugn dag här hemma. Det känns som om det är en perfekt söndag för att bara ta det lugnt. Rätt skönt då man är lite mör sedan igår :wink:

Hoppas att ni hade en bra lördag igår och att eran dag idag blir bra!

2 Responses to “Snöiga söndag…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.