Out in the snow

Kl 17.30

Eliott i snön (den lilla som finns)

Jahapp….det var den dagen det…snart kväll och det ska bli skönt. Har nyss kommit in efter att ha varit ute ett tag i sön och kylan. På bilden har Eliott pulka men det är inte så mycket snö så man kan åka men han har i alla fall lekt att han har skottat snö…hihi. Alltid något liksom :wink: . För barnens skull kan det gott komma mer snö…känns lite som att dom blir lite lurade på konfekten annars. Nu är det snö, dom är jätteglada, men det är för lite för att kunna åka pulka. Ja…lite så där!!

Snart ska dom i alla fall in i duschen. Dax för dagis imorgon efter att dom har varit hemma i en vecka pga av Stellas mage. Hoppas att det går bra imorgon…..känns liiiiiiite si så där med Stella. Jaaa….det är bättre men njae…jag vet inte riktigt :-S .

Kväll snart i alla fall…..jag ska bara päsa ner mig i soffan då barnen har somnat. Är rejält seg känner jag. Imorgon är det dax för Eliott att gå till Logopeden också….blir nog sista gången nu, skönt!!

6 Responses to “Out in the snow”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.