Ohhh what a morning!!!

Kl 10.45

Coola Stella i sommras….mmmmm, längtar efter sol och värme

Gooosh….vilken jäkla morgon det blev idag då :-S .  Stella vaknade 5.30 (självklart, varför inte liksom?) . Nåja…lugnt ändå för hon var vid gott humör även om jag skulle vilja sova den där halvtimmen extra som var tänkt från början. Eliott fick jag så klart väcka. Han var trött som bara den fast han somnade på soffan strax efter 19 igår kväll. Japp…..sen började kaoset. Stella fick jag hota för att hon skulle ta på sig och borsta tänderna. Hon skulle inte ta på sig och tjosan och hejsan. Fine sa jag…..då jag tar din dator så får du inte använda den mer. Då tog hon på sig utan att protestera. Sen Eliott….ICKE att han skulle göra sig iordning. Till dagis ville han så klart men absolut inte ta på sig och borsta tänderna. Istället skulle det gapas och skrikas så mycket som möjligt, det skulle även sägas att jag var dum i huvudet ett X antal gånger osv osv osv….and so on :-S . Fine sa jag även där….då var det bara till att stanna hemma. Orka hålla på hur mycket som helst liksom…nej tack!!! När det nästan var to late, ja då skulle han ta på sig och sen fick vi stressa. Han surade som en skånk hela vägen så klart. Lite trilsk på dagis då han skulle fortsätta bråkandet där men ja…hoppas att han coolade ner sig efter att jag hade gått.

Nåväl…..jag är hemma nu och har hunnit få väck morgon röran som fanns och nu sitter jag med lite kaffe och så innan det är dax att bege sig igen. Ska hämta Eliott lite tidigare eftersom vi ska till Logopeden idag. Får verkligen hoppas att han har chillat ner sig så vi kan få ett avslut där idag. Det är tänkt att det ska vara sista gången där för honom idag men om han är på dåligt humör så lär han inte prata överhuvudtaget där. Efter åt ska vi hämta Stella på dagis och sen hem. Tala om massor utav bussåkande idag.

Sen har vi Stella som först ska till tandläkaren nu i februari och sen ska hon ju sövas. Hon skulle egentligen sövas nu i övermorgon men det blev flyttat till den 22:e februari istället. Får hoppas att hon kommer ihåg hur duktig hon var sist då hon var hos tandläkaren så att det inte blir samma problematiska procedur (stava?) som förr. Sövningen…..ja, den dagen den sorgen…..vill inte riktigt tänka på det :sad: .

Såg film igår förresten….Friends with Benifits…haha…..så himla underhållande. Efter det blev så blev det ett avsnitt utav Fringe också och sen ett utav Chuck….men då somnade jag :tounge:

Nåväl…ska fortsätta med mitt kaffe och försöka koppla av en liten stund…har fööööör mycket i huvudet för tillfället :-S

 

3 Responses to “Ohhh what a morning!!!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.