Get the f**k out of my mind

Kl 17.30

Gott i gottgott

Hmmmm…kväll snart igen….skönt. Är trött som en gnu även idag, wtf?? Bara längtar efter att få dega ner mig i soffan och bara ….tja….kanske kolla på film? Orkar liksom inte med en massa knas fucked up tankar i huvudet!!

Barnen har varit på dagis och haft skoj. När jag kom och hämtade dom så åkte dom på stjärtlappar i backen. Eliott tyckte inte alls att det var skoj att jag kom och hämtade honom för han blev skitsur för att han inte fick åka vidare. Stella var lika nöjd hon…tur att någon blev glad då jag hämtade dom :wink: .

Igår var jag och Eliott hos Logopeden. Jag trodde att det skulle gå jättebra eftersom det har gått så bra dom andra gångerna och att han faktsikt var vid gott humör. Men så fort hon visade sig så körde han en ”Stella”, dvs började flippa över fullständigt. När vi väl fick in han i rummet så började han sparka och kasta alla leksaker och sen när han skulle säga orden så sa han typ tvärtom. Var det en bild på en gaffel tex så sa han sked, visades det ett bord så sa ha stol osv. Men sen när vi skulle gå därifrån då sa han minsanna allt som han skulle….haha. Nåväl…hon hörde ändå att det var bra med uttalen så nu slipper han gå dit fler gånger.

Näää….hörs imorgon!!

5 Responses to “Get the f**k out of my mind”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.