Onsdag

Kl 09.30

Lilla fröken dator nörd

Så var det onsdag och det är en helt vanlig dag idag. Ute….kallt som attans och det dalar ner små, små snöflingor. Förhoppningsvis och för barnens skull så kanske flingorna blir större så det blir mer snö än vad vi har nu. Vi har planer på att bege oss till pulkabacken idag för lite pulkaåkning :smile:

Igår efter att barnen hade lagt sig så blev det bara slöande i soffan. Kollade faktiskt på filmen 2012. Var tredje gången som jag såg den men denna gången blev jag lite ”rädd” (eller vad man nu ska säga).  För tänk OM det nu blir så att jorden går under 2012…man kan aldrig veta men vi säger OM. Jag satt hela tiden och tänkte på barnen…vad gör jag med dom? Självklart så hade jag gjort allt för att rädda dom men tänk om man kommer i ett läge då man bara kan rädda en utav dom? Tänk om ingen kan räddas och alla dör?  Tänk att sitta i läget att hålla om sina barn och bara vänta på att dö? Hua….jag tänkte skitmycket under filmen igår. Sen somnade jag….of course…så typiskt mig :tounge: . Nååå….får väl se den 21:e december vad som sker :wink:

Ska hinna med att kika in till er senare också…..har kommit efter lite där och det märks…många inlägg att ta ikapp.

Ha en fin fin dag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.