Pulkaåkning

Kl 16.15

Wiiihooooo

I förmiddags så begav vi oss till pulka backen som ligger här borta för att åka. Vi var inte så himla säkra på att det skulle gå med tanke på att det inte är så värst mycket snö. Men tjena…..det gick som bara den och fort också. Ojoj…snacka om att ungarna hade kul :smile: . Joo, jag åkte också men bara en gång för det gick som sagt ruskigt fort och jag hamnade i en buske…haha. 1½ timme var vi där och åkte och sen trillade Eliott och slog i sin höft så han vågade inte åka mer. Väl hemma så fortsatte barnen att leka här ute men jag gick in för att tina upp frusna tår.

Sen har vi ätit, städat undan lite och så och barnen är nu där uppe och leker för fullt. Jag har huvudvärks varning så jag tar det lite lugnt just nu. Ska nog ta mig 2 Ipren och hoppas på att det hjälper.

Nu….ska jag i alla fall kika in till er som jag inte har hunnit på ett tag.

9 Responses to “Pulkaåkning”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.