Fredag och leverans

Kl 15.40

(Google bild)

Haha….tänkte att det kanske var dax att blogga lite så passar på nu :wink: . Vi har för ett tag sedan kommit hem från dagis och bussåkande och jag har sedan dess hunnit dammsuga och svabbat av golven på nedervåningen. Barnen har som sagt varit på dagis idag och dom har varit på badhuset och badat idag. Det tyckte dom klart var jättekul…baddjur som dom är :smile: . Just nu är dom uppe på sina rum och pysslar med sitt och jag sitter och väntar på att den där familjekassen leveransen ska komma. Dom skulle komma mellan 16-19 så får se när det blir. Spännande att se vad som finns och hur det är.

Annars flyter dagarna på…..tycker att det går i ett men idag är det FREDAG. Får nog ta och fira det med en god öl eller cider senare ikväll tycker jag, eller hur?

Hoppas att ni har och får en fortsatt bra fredag?

One Response to “Fredag och leverans”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.