Saturday morning

Kl 07.15

Matvaror från Mathem.se

Go morron….hoppas att ni har sovit gott? Jag har sovit rätt så gott med vaknat flera gånger under morgonen. Låg i Stellas säng sedan…hmmm….vet inte när hon hämtade mig med sedan dess har jag sovit lite av och till.

Igår kom leveransen från Mathem.se som är en mataffär på nätet. Det skulle vara leverans någon gång mellan 16-19 och bara några minuter efter 16 så plingade det på dörren. Var himla kul att packa upp och se vad som fanns i min matkasse och ja….bra saker tycker jag och fräscha varor. Kyckling, fisk, kött, pasta, ris, couscous, potatis, mjölk, juice, grädde, ägg, grönsaker av olika slag mm. Fanns även med 5 stycken recept som man kan ha nytta utav till just dessa varorna jag fick hem. Vill ni beställa hem varor där ifrån så kan jag faktiskt rekommendera er att klicka in dit. Smidigt och enkelt ju :smile: . Helt klart tummarna upp enligt mig! (Bloggar mer om det senare då maträtterna har tillagats.)

Lördag idag då ja. Vi ska bege oss till Jysk senare idag hade vi tänkt. Finns en skänk där som vi tror att vi vill ha så vi ska kolla på den. Hoppas att den är lika fin som den ser ut på bild. Men just nu är det morgon här…barnen sitter och myser och tittar på barn tv.

Hoppas att ni får en bra dag!

6 Responses to “Saturday morning”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.