Kräk morgon….natt?

Kl 04.35

2 stycken kräk barn…och japp, försöker skydda soffan så gott det går

Har nygligen spenderat en cirka timmes tid med att torka/tvätta kräk, barn och golv :-S . Mannen väckte mig och berättade att Eliott hade kräkt och fortsatte och strax därefter så började Stella också kräka. Hua…..avskyr kräk. Nu sitter dom, eller vi….i soffan och kollar på barn tv. Lite svårt att somna om så här efter en sådan morgon kris. Jag hoppas verkligen att det var en engångs grej så att det inte kommer mera kräk. Håll tummarna!!

Var i alla fall på Jysk igår (innan idag?) och den HÄR och den HÄR fick följa med hem. Ska visa er vid senare inlägg så ni får se. Tjusigt värre lär det bli i alla fall :smile: . Idag (imorgon?) är det tänkt att ta en tripp till IKEA och Rusta men ja…..får se hur det blir med kidzen först.

Nä ni…tror allt att jag behöver en stor mängd med kaffe för att” surviva” denna morgon!!

9 Responses to “Kräk morgon….natt?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.