YEAH!!

Kl 08.15

Nya skänken på plats….tv:n ska dock fästas på väggen och lite annnat där som ska ändras också…woala

JAAAAA….idag vad det pigga, utvilade och FRISKA barn som vaknade. Dom har fått i sig frukost och just nu spelar dom Mario Cart. Går dagen var ju en dag from hell verkligen. Jissus som det kräktes till höger och vänster, bajjades och var febrigt och sjukt :-S . Lilla Eliott fick  allt på en gång och Stella höll sig till att bara kräkas….men ofta. Mesta delen utav dagen [då det inte kräktes och bajjades]  så låg dom helt utslagna på soffan och sov, sov och sov. Tänkte att dom lär ju aldrig sova under natten sen men Stella somnade vid 19 tiden i soffan och Eliott vid 21 tiden. Sen har dom sovit till cirka 07 tiden….wohooo :smile: .

Som sagt….skänken på plats nu, vit och fin (mycket vitt här hemma). Dock så blev det fel då vi packade upp den för vi hade fått dubbel upplaga utav innerväggar och inga ytterväggar. Sura blev vi så klart för det är ju inte vad man vill direkt då den ska skruvas ihop. Dock så fixade sig så att mannen igår kunde åka till en annan Jysk affär och hämta ytterväggarna. Så igår kväll kom det på plats. Det ska i alla fall inte riktigt se ut så som det gör nu. Det ska ändras lite med datorer och förstärkare och tv:n ska upp på väggen och lite så där. Lär bli super kanon och jag är sååååå nöjd med skänken.

Men det viktigaste….idag har jag FRISKA barn :grin:

 

4 Responses to “YEAH!!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.