Tåg spanare och F-möte

Kl 08.15

Emil, Eliott och Stella spanar in tåget…spännande

Bilden är tagen från i söndags då vi var ute på en lång promenad. Flera tåg åkte förbi och självklart var det superspännande att spana in tyckte alla barnen :smile:

Jahapp…så var det torsdag och vi är redan inne i Mars månad. Hua vad tiden går fort helt plötsligt. Just nu gör det inget för våren är på ingång men sen får tiden inte gå så fort för man vill ju gärna hinna märka av våren och sommaren innan vi går in i den långa mörka hösten igen, eller hur?

Igår kväll var jag på Föräldramöte  (ett väldigt trevligt sådant ) så barnen var här hemma med Daddy Cool. Eliott hade Emil här och sen hade dom gått in till Emil och lekt istället. Dom lekte hela eftermiddagen, först ute en lång runda och sen inne. Goa pågarna :smile: .

Nu är det morgon här…barnen är uppe på sina rum och leker och jag ska snart se till att ta mig en dusch. Hmm…ska bara orka också liksom :wink:  . Vet inte hur dagen blir idag…känner att vi tar den lite som den kommer.

Vad ska ni hitta på idag?

3 Responses to “Tåg spanare och F-möte”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.