Food att IKEA

Kl 16.20

Finaste ongarna

Jag och barnen hade lite tråkigt innan så vi begav oss faktiskt till IKEA och åt mat där…haha. Potatismos med köttbullar, sås och lingon blev det, och glass till efterätt. Mumma….himla gott :smile:

Sen har vi väl faktiskt inte gjort så mycket mer idag. Jag har städat lite och barnen har lekt. Nyss hade jag en tanke på att vi skulle bege oss ut och leka då solen har hittat hit men hell no (i think)…dom är himla olydiga just nu så känner att nopp….orkar inte gå ut med gnällbarn liksom. Ibland är dom så himla otacksamma så man nästan kollar vippen…typ. Äsch…..hoppas att dom gonar till sig….jag är liksom sjukt uttråkad.

Anywho…..en vanlig dag liksom i familjen Nilsson/Güllix :wink:

4 Responses to “Food att IKEA”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.