I farten…

Kl. 06.10

Go morron…väldigt tidigt…gäääsp!

Här är vi full gång om dagarna nu när våren har hittat hit. Underbart väder och jag älskar att solen och värmen kommer :smile:

I förrgår så begav jag och barnen oss till skogen. Hur skönt som helst att ha det så nära och på sommaren blir det perfekt. Kommer till att bli underbart mysigt då det är grönt i skogen och man kan ha mysig picknick och så. Det blev en tur på 2 timmar för oss då skogen utforskades, det lektes en massa osv :smile:

Igår var barnen på dagis, var Slå katten ur tunnan  fest så dom var utklädda. Eliott var Spiderman och Stella var tomte :wink: Kul hade dom haft så tummen upp för det. På eftermiddagen så var Eliott, Emil och Stella ute och cyklade och medans dom gjorde det så satt jag och Mia i hennes trädgård och drack kaffe och snackade. Första ute kaffet igår minsann….haha.

Sen efter att vi hade ätit mat igår så begav jag och barnen oss ut igen…..denna gången med cyklar och det blev en runda på 2 timmar igår igen. Cyklade och lekte över halva Ödåkra :smile: Haha…barnen var såååå trötta i benen sen och på kvällen somnade dom snabbt.

Idag blir det lite äventyr igen. Vi ska bege oss till Laröd idag och hälsa på Tamara med familj. Har ju inte setts sedan dom flyttade dit så det ska bli skoj :smile:

Men just nu är det morgon här men bjuder på en del bilder från i förrgår då vi var i skogen. Hoppas att ni får en bra dag!!

4 Responses to “I farten…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.