En tripp till Laröd

Kl 07.20

Fullkomligt älskar denna bilden på barnen

Go morron…lika tidigt som igår. Unge till att vakna tidigt alltså…ja, Stella då :wink:

Igår var vi iväg i proncip hela dagen. Började vår färd mot Laröd vid 09 tiden ungefär. Vi var hemma hos Tamara och hennes familj hela dagen. Det fikades, ungarna lekte och det snackades en massa och så där. Var hur trevligt som helst :smile: . Åkte där ifrån vid 15.30 tiden och därefter blev det en tur in till Coop. Min tanke var att vi skulle ha Tacos igår men näää….var så trötta och hungriga så det blev en tur in och hämta mat från Mc Donalds…haha. Gott var det men aaaa….fick ju inte med hälften hem då dom failade med min beställning. Sånt blir jag sur på :-S

Idag blir det nya äventyr igen. Vid 10 tiden ska vi hem till Sonia och äta frukost tillsammans och sen ska vi bege oss till skogen allihop. Ska bli skoj :smile:  Dock lyser inte solen här ännu men hoppas att den kommer. Tänkte snart göra oss klara här och gå och köpa med lite fika…kan vara gott att ha det med i skogen.

Med våren och bättre väder så blir det mindre bloggande (har ni kanske märkt)? Men vi spenderar så mycket tid som möjligt utomhus och hittar på grejjer. Men man försöker ändå hinna med bloggandet…även om det inte blir lika flitigt uppdaterat. Tror att det är fler utav er som tänker/känner likadant?

Nåväl…med detta så önskar jag er en bra dag….det ska vi ha.

6 Responses to “En tripp till Laröd”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.