Tänkte faktiskt….

Kl 15.35

Tänkte faktiskt ta tag i bloggandet igen men idag är det tydligen inte så mycket som går min väg…haha. Min mobil strular värre än värst  …den stängs av och på, SD kortet strular till det och jag ser inte vem som ringer när det ringer :cry: . Inte många rätt med den med andra ord och den är väldigt nära från att åka i väggen. Självklart (och varför inte?) så har min dator utav någon mystisk anledning lagt av. Omöjlig att starta….eller ja…startar gör den men den står på samma ställe och tuggar och tuggar. Min dator som alltid varit felfri liksom. Gaaah….jag kan bli tokig. Sitter med mannens dator nu meeeeen…hur många bilder och saker utav mitt har jag på denna?? Just det….INGET!!! Får hoppas att mannen kan rädda den då han kommer hem sen. Hmmm…förresten…det är kanske ett omen, att den inte startar….jag kanske inte ska blogga då? Eller vad tror ni…haha.

 

Nåväl…..annars startade JAG morgonen med att baka kanelbullar. Yepp…har nog slagit i huvudet rejält :wink: . Och vet ni vad?? Jag bakade liksom kanelbullar även igår. Vet inte vad som hände…typ….haha.

Eftermiddagen har jag spenderat i trädgården (där vi har väldigt varmt) med lite gott Rose vin och så där mys. Ungarna ser jag aldrig röken av numer….ute konstant från morgon till kväll. Mmmm….upptagna barn minsann men attans så skoj dom har.

Nåväl….får väl återkomma på riktigt igen då och OM min dator kan få liv igen. Ber lite till GUD här faktiskt……AMEN!!!!

6 Responses to “Tänkte faktiskt….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.