En vanlig lördag….

Kl 07.40

Vad tycks om vår snygga väggklocka? (Jaa…vet att min kamera fotar värdelösa bilder)

Då var det lördag och nu känns det som om det fina vår vädret är som bortblåst…kallt attans idag jue :sad: . Vaknade vid 07 tiden idag och då har jag sovit sedan klockan 20 igår. Trött kanske? Det är bara jag och Stella som är vakna….får se då Eliott kommer upp.

Har inga vidare planer idag…mer än att dra hem till Sonia sen tror jag. Känner för att umgås med henne idag. Så det lär nog bli så. Synd bara att det inte är lika fint väder idag. Är ju himla mys att sitta i trädgården då det är så fint. Har till och med hört rykten om att det ska komma snö??? Det vill jag ju då verkligen INTE!!! 

Nej….ska ha litta mer utav den där goda morgon drycken kallat KAFFE så man blir piggelin och kan klara av dagen, lär nog bli mycket utav det känner jag en dag som denna.

Mååååååånga inlägg har jag att beta av på Bloglovin också. Jissus vad man har att läsa ikapp då man har varit frånvarande så länge :-S .

Avslutar detta med en bild på vårt fina påskris som pryder bordet. Himla färgglatt och tjusigt :smile: .

4 Responses to “En vanlig lördag….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.