Låååång fredag

Kl 12.20

Mina söta små trädgårdsnissar

Igår var det fint väder ute (om än lite kyligt) så vi satte igång med lite trädgårdsarbete. Stella sopade och Eliott krattade. Dock varade det bara ett litet tag för dom små för det var så klart roligare att leka :wink: . Jag tog över krattandet för ja….alla miljoner gamla löv försvinner ju inte själv…haha. Jissus som jag krattade men fint blev det kan ni tro. Och på köpet så fick jag en del blåsor på händerna…och motion. Men klart…har man överlevt så mycket så överlever man det också.

Sen kom Tamara på lite kaffe innan hon skulle iväg till jobb. Satt och snackade och lite så ute i trädgården. Senare blev det grillning också (premiär…tjohooo). Grillade Flintastek och sen hade vi kladdpasta och sallad till det. Underbart gott om jag får säga det själv :smile: . Det bästa med våren, sommaren och trädgård…man kan grilla massor.

Idag har jag faktiskt också varit lite trädgårdspysslig fast att det regnar och är super tråkigt väder ute. Har planterat lite blommor och lite så där. Piggade faktiskt upp en del. Ska bara nu se till så att jag får dom att överleva också :wink: . Men det blir nog bra med det.

Barnen fick gå på Påskäggs jakt imorse då dom vaknade. Påskharen hade minsann hittat hit och MY GOD så väl han hade gömt äggen. Men till barnens lycka så hittades dom till slut.

Nåväl…nu är Sonia och hennes barn på väg hit så nu ska jag starta kaffet. Hörs senare…..och jag vet att jag är typ världens sämsta bloggare för tillfället men ja….det får bli lite i min egen takt och vilja till att börja med. Alltid något liksom!!

Typ…världens godaste…slurp

2 Responses to “Låååång fredag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.