Massa bus under dagen…

Kl 19.50

Fika med kompisarna Johan och Adrian….mumma som synes på framförallt Eliott…haha

Haha…ja, här har det varit high life idag minsann och det märks på barnen nu för dom är supertrötta. Vi har haft besök utav Sonia och hennes barn Johan och Adrian idag i ett par timmar. Vi har fikat och barnen har lekt en massa där uppe. Attans så skoj dom har haft och attans vad jag hade att städa sedan…haha. Ja….JAG städade för jag ville det eftersom ALLA saker var överallt och ingenstans :wink: .

Efter att dom hade gått hem och det var städat och så blev det middag och nu är det kväll. Eliott och Stella tittar på ett barnprogram (som tydligen varar hur länge som helst) och sen då det är slut så ska vi in till grannen och mysa med hennes katter och ge dom mat. Är kattvakt i ett par dagar nämnligen :smile: . Sen är det bums i säng för kidzen.

Sen hur länge jag själv blir vaken sen är en gåta…blir nog inte så länge för jag är tröttare än tröttast känner jag.

Hoppas att ni har haft en mysig och trevlig lååååång fredag.

2 Responses to “Massa bus under dagen…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.