Sunday

Kl 11.20

Finaste Stella Bella

Då var det söndag och just nu känns det som världens segaste dag. Visst, jag  har diskat, renbäddat alla sängar, startat en massa tvätt, utfodrat ungar, klätt på ungar och just nu är dom ute (vad annars liksom?). Nu sitter jag här bara…orkar inte göra så mycket mer. Vädret ute var så fint och soligt innan och nu är det bara BLÄÄ. Mannen är och jobbar hela dagen och kommer inte hem förräns sent ikväll. Tråk dag verkligen och inget är liksom kul idag :sad: .

Trädgården som jag fixade så fint härom dagen är fan i mig lika full av gamla fula löv igen. Lönt liksom. Men nu får det ligga…orkar liksom inte kratta och ha mig igen just nu. Ja…hör hur ”neggo” jag är idag. Blä, blä och åter blä….boring boring day!!!

3 Responses to “Sunday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.