Fortfarande söndag…

Kl 16.40

Blää…dagen har verkligen fortsatt segt :-S . Barnen har varit ute och lekt och efter morgonens/förmiddagens sysslor så har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Vet faktiskt inte riktigt vad det är med mig idag. Jag är trött ja….men inte så där sov trött utan mer trött i kroppen och huvudet. Känns lite så där små kymigt faktiskt. Ingen energi alls!

Beslöt oss i alla fall för att gå och äta på Mc Donalds innan. Passade bra en dag som denna då man liksom inte orkar något. Barnen blev så klart glada för vilka barn gillar inte att äta på Mc Donalds :wink: ? Sen har dom varit ute ännu mera men nu sitter dom på sina rum och leker/spelar. Eliott ville inte vara ute mer då han kom in superledsen och hade trillat och slagit i sina tänder. Alla var i alla fall på plats så tur det liksom. Mina barn är numer experter på att slå i sina tänder.

Om ett tag ska jag faktiskt redan hoppa in i en härlig dusch…kanske piggar upp lite grann i alla fall. Senare så ska barnen också duscha och sen blir det minsann bara fortsatt hängande här i soffan. Det är vad jag orkar med idag.

Hoppas att ni har haft en bra dag? Och angående alla miljoner inlägg jag har missat under min break…..jag var lite ”hemsk” och klickade bort alla jag missat och nu börjar jag läsa igen fast från noll. Dvs…när ni uppdaterar så läser/kommenterar  jag som vanligt . Finns liksom ingen chans att jag skulle ha tiden att läsa ikapp alla dom där inläggen…haha. Dock så har jag skummat igenom en del…så att ni vet. Ok??

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.