Rainy monday

Kl 08.30

Mina fiiiina ungar

Go morron till denna regniga måndag för regnar är vad det gör idag. Hur kul på en skala :sad: ? Vill liksom ha fint och soligt och varmt. Nåja….snart kanske.

Vi sov till 7.30 idag och nu sitter barnen och äter frukost och kollar på Madicken. Vad som sker under dagen vet jag inte men nog inte så värst mycket.Är ju inte så att man vill hänga ute direkt.  Eliott är i alla fall glad för bästa kompisen Emil kommer hem idag från sin husvagns semester :smile: . Dock vet jag inte riktigt när. Hoppas på inte allt för sent så dom hinner leka lite idag.

Igår kväll då barnen hade somnat la jag mest i soffan och slöade…den där segheten försvann ju aldrig och fan alltså….känns lika samma idag i kropp och huvud. Hoppas att jag inte är på G att bli sjuk bara. Såg äntligen Burlesque med Christina Aguilera och Cher igår. Har velat se den nu ett tag men alltid missat den. Trist dock att jag somnade i slutet så ja….får se om slutet helt enkelt. När klockan var ungerfär 01 vaknade jag upp i soffan och då var det ju bara till att bege sig upp i sängen. Somnade som en stock!!

Nå…måndag idag som sagt så får se vad som sker…blir väl mest lugnt förhoppningsvis. Hoppas att ni får en bra dag!!

6 Responses to “Rainy monday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.