Who cares if it rains?

Kl 17.45

Haha…så söta med sina paraply…..Emil, Eliott och Stella

Att det regnar ute och är trist väder idag är inget som barnen deppar ihop för…dom har lika skoj för det. Att fylla paraply med vatten och en massa annat är ju tydligen hur skoj som helst. Var tvungen till att fota dom för dom är ju bara föööör söta :smile:  Nu är dom ute igen efter att ha varit inne och ätit mat. Blir väl att man får dra in dom sen.

Jag är fortfarande inte helt 100. Tyckte att jag kännde mig bättre men näää…..mat var inte gott som jag trodde och kaffe är verkligen URK!! Ligger här i soffan nu och kollar på Alien Återuppstår. Man har ju sett den förr ut men ibland är det kul att kolla på gamla filmer och bara slöa :wink:

Vad har ni hittat på en dag som denna?

 

 

2 Responses to “Who cares if it rains?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.