Alltså…..WTF??

Kl 08.15

”Gammal” bild på Stella på IKEA

Alltså….neeeeej…..pallar inte. Dag 3 då man mår som en….avdankad gammal häst…typ :-S Jag tar hellre att jag spyr osv än att ha det jobbiga malande som stör och gör en helt off. Jag behöver mitt kaffe men det går ju fan inte ens att dricka, jag är hungrig men det går fan inte att äta. Jag orkar DE NADA för kroppen är helt seg och hjärnan mossig.  Cure me….please!! Jaaa….barnen är ju så klart hemma från dagis idag för inte tänker jag sätta mig på en buss i detta skicket. Just nu är dom lugna och sansade så hoppas att dom är i det tillståndet hela dagen :wink:

Nååå….det är väl bara till att försöka klara av så mycket som möjligt utav dagen. Ligga nerbäddad skulle jag vilja göra men eftersom jag är OXE och envisare än en åsna så ska jag göra ett gott försök att ta tag i hemmet men nog bara det nödvändigaste som att bädda, diska, röjja undan, klä på barn och utfodra barn.

Hoppas att ni får en bra dag…vi hörs senare!!!

8 Responses to “Alltså…..WTF??”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.