Soool i sikte och blogg tankar

Kl 09.00

Dom två finaste…älskar er till månen och tillbaka…flera gånger om

Tjohooo…det regnar inte idag utan är faktiskt sol. Well….i alla fall än så länge så man får hoppas att det varar.

Tänkte på en sak förretsen. Bloggen….mmm….är ju ett ställe där man skriver om sina dagar, visar bilder och så där kul så man kan blicka tillbaka och för att andra kan läsa och se. Ja…..nu är min blogg öppen för alla, vem som helst i världen kan läsa och då får man ju faktiskt begränsa väldigt mycket vad man skriver, hur man skriver och vad man visar. Så vad som skrivs och visas i MIN blogg är ju inte så himla mycket egentligen just för att den är öppen. Vill jag skriva mer men inte så att allmänheten får läsa så lösenordskyddar jag ju en del inlägg som bara vissa få utvalda får läsa eller så skyddar jag en del inlägg helt som endast är till för mig. Jag har en öppen blogg, jag får begränsa mig väldigt mycket då jag skriver. Jag vill kunna skriva väldigt mycket mer i bloggen, jag är en skriv människa med mycket tankar, funderingar, erfarenheter osv osv och jag tycker om att skriva av mig men för att skydda andra i min omgivning, mina barn, min sambo och mig själv så kan jag ju självklart inte skriva om exakt allting i mitt liv så att alla i hela världen kan läsa. Det är ju bara dumt och ute i världen finns väldigt många sjuka människor som kan få för sig en väldigt massa saker. Vad jag vill ha sagt (till en viss person som fattar nada om att blogga och vad det innebär för mig) är att jag bloggar bara om en liiiten del utav livet just för att vilken idiot som helst kan läsa och för att skydda min familj och övriga. Gahh…blir bara lite irriterad eftersom det tydligen verkar vara väldigt svårt att förstå.

Ni får gärna berätta hur och varför ni bloggar?

Nåväl…..nu har jag fått skriva det.

Barnen leker i alla fall för fullt på sina rum nu och jag har fått väck påskpynt, diskat, dammsugit och startat tvätt. Alltid något så här på morgonen.

Nu är jag mäktigt irriterad efter detta inlägget så jag avslutar nu och tar mig en kopp kaffe istället. Ha en fin dag!!!

7 Responses to “Soool i sikte och blogg tankar”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.