Todiloo…typ

Kl 08.20

Kusinerna=)

Hej på er och hoppas att ni har det bra? Här är det still mellan varven med bloggandet men det blir som det blir, när det blir.

På barnen är det fullt ös om dagarna och det är en massa kompisar hit och dit. Igår kväll tex så hade jag 5 pågar som härjade uppe på Eliotts rum. Var nog lite utav en ”dagis känsla” för en utav pojkarna kallade mig fröken då han ville något…haha :smile: . Är dom inte inne och leker (och det är verkligen sällan) så är dom ute. Mina barn brukar bege sig ut tidigt och sen får man näst intill släpa hem dom på kvällen. Dom cyklar iväg på äventyr, hoppar studsmatta hos grannen, leker och har sig. Hur kul som helst i och för sig men mellan varven saknar min sina barn då man knappt ser dom :wink: Känns i och för sig jätteskönt att man kan släppa ut dom här utan att vara rädd för att något ska hända. Det vågade man verkligen inte då vi bodde där vi bodde innan. Då ville man ha ett öga på dom exakt hela tiden. Men här går det hur bra som helst :smile:

Annars? Inte så mycket egentligen…man har liksom fullt upp med det ena och det tredje. Min” lille” kille fyller snart 6 år och det närmar sig skoldax. Jissus liksom….vad hände med min lille bebis? Och så har han blivit en riktig skåning. Hans dialekt och uttal har ändrats till riktigt ”bonnaskånska”…haha. Han väntar även på att tänderna ska bli lösa och tappas…..och jag tror faktiskt att en tand där nere är på väg att släppa. Spännande tycker han så klart :wink: Bokstäver börjar även bli ett intresse och han övar flitigt med att skriva sitt namn.

Med Stella så övas det med att cykla utan stödhjul…dock har hon noll tålamod så det lär nog ta ett tag till. Hon har fått ett stort intresse för siffror och bokstäver och kan nästan skriva sitt namn och vet vad bokstäverna heter. På datorn kan hon logga in och skriva sitt namn då det behövs utan problem och då hon skriver på papper så skriver hon rätt bokstäver men inte alltid i rätt ordning. När hon är inne så brukar hon klä på sig i kjol och tröja, fingervantar och sen hittar hon något som microfon och så står hon och sjunger och dansar på sitt rum. Favoritlåten just nu är  Ai Se Eu Te Pego med Michel Teló :smile:

Nää…lite morgon sysslor nu tänkte jag….ha en bra dag!!

 

3 Responses to “Todiloo…typ”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.