Kommer sommaren nu?

Kl 20.15

Utslagen liten tös i söndags morse….vaknade och somnade om i soffan

Jaha…..undrar om det kan vara så att sommaren är och knackar på lite försiktigt? Idag har det inte behövts jackor inte…solen har stått på, varma vindar och typ 14 grader i skuggan. Läste även att det ska bli 21 grader och sol på måndag. Tjohoo liksom, det gillas :smile:  Har även hört rykten om att det ska bli en supervarm sommar i år. Maj, juni och juli ska det vara varmt och fint. Håller verkligen tummarna för det.

Annars? Tja….igår tex fyllde jag år. Blev 26 även detta året så ingen större skillnad :wink: . Tackar så hemskt mycket för alla superfina gratulationer jag fick via telefon, sms, facebook och faktiskt här på bloggen fast att jag inte bloggar på som förr. Blev jätteglad för alla gratulationer :grin:

Idag fick jag ett telefon samtal från sötaste Amanda. Har ju ”pratat” mycket via bloggen, facebook, sms och så men idag pratade vi på ”riktigt” i telefon. Blev jätteglad för hennes telefonsamtal och det ska absolut göras om. Hade ju även varit Coolt att ta sig till trakterna där hon bor och hälsa på. Det får man göra verklighet utav en dag, eller hur Amanda :smile: ?

Barnen är fortfarande vakna här. Har suttit och myst i soffan och läst saga och just nu leker dom fint på sina rum. Dom är lediga imorgon så det gör inget att dom är uppe lite längre än vanligt. Men om ett tag ska dom i säng och sen g får väl jag roa mig med att hitta någon sevärd film på tv:n. Mannen är i Örebro och kommer inte hem förräns torsdag kväll.

Men ja….det var väl det, lite fick ni höra ifrån mig i alla fall :wink:

4 Responses to “Kommer sommaren nu?”

 • Åh vad skönt det ser ut! ^^
  Jag har lyckats lägga ett barn men stora sjuklingen sitter och gal i soffan och vill absolut inte sova. Blir nog en sen kväll idag igen. :P Hoppas på sovmorgon imorgon då… :)
  Och ja, det vore så kul att träffas framöver också! Det får vi absolut styra upp. Någon gång. :) Kramar

 • Ja man får allt hoppas att de äntligen är på väg mot sommar. Har varit riktigt skönt vår väder:)
  Aaw trötta Lill gumman:)

  Skönt att stanna på en ålder, skulle nog oxå vilja de faktiskt;)

  Ha en fin dag å krama barnen.
  Kraam

 • Hej och god morgon =) =) Härligt när barnen ger lite lugn o ro på morgonen =) ha en bra dag, kram

 • Ja, det får vi hoppas att sommaren é påväg! Min SMHI-app säger 19 på sön, 17 på mån & 18 på tis & sol alla dagar, yay!! Klart.se visar alltid fel tycker jag…
  Så kul att få prata med Amanda. Ja, vi har ju snackat om att ses förr, så vorde kul att få träffa henne!
  Hoppas du hade en bra 26-årsdag ;)
  KRAM

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.