Stolt mamma

Kl 19.25

Duktig tjej

Jag är grymt stolt över min lilla tjej som faktiskt har skrivit sitt namn helt själv (att S:et är bakvänt och ett L är upp och ner gör inget). Att hon kan skriva STELLA på sin dator visste jag sedan innan, lika samma att hon har kunnat skriva sina bokstäver i oordning men igår så blev det ju helt rätt och hon har skrivit det helt själv utan hjälp. Såååå duktig :smile: Vet inte hur gammal man ”brukar” vara då man skriver men det är ju klart individuellt och hur stort intresset är men hon är ju faktiskt bara 4 år.

Sen var det kul och man blev stolt mamma igen då man fick höra på dagis att det är sådan skillnad på Eliott den senaste tiden. Att han har blivit så lugn, harmonisk och social. Han är hjälpsam och tar inte till våld som han kunde göra förr. Men ja….han har absolut växt till sig och det har ju en del att göra med att han har landat här där vi bor nu, han har massvis utav kompisar och han lär ju sig att vara social mm mm. Men det är sjukt kul att få höra :smile: Åhhhh :grin:

Nåväl…..det är kväll här, barnen tittar på barn tv och sen ska dom lägga sig. Sen blir det bara lugnt resten utav kvällen.

Ha en bra helg :smile:

2 Responses to “Stolt mamma”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.