From rain to sun

Kl. 18.30

Efter en hel del regnade idag så bröt solen fram här mot kvällningen. Ett tag i alla fall men det är varmt och skönt ute nu. Barnen har farit ut för att cykla lite och jag och mannen gick med dom en runda. Stannade till så att dom fick gunga lite och så där. Skönt med lite luft :smile: . Dom är som sagt fortsatt ute så får se när dom kommer in sen igen.

Dagen har annars varit lugn här. Jag och Eliott låg och gosade i soffan innan. Han tycker det är mys att ligga och bli kliad på ryggen. Men klart….vem gillar inte det liksom :wink: . Stella har spenderat sin tid med att leka med sina hundar och sina dockor.

ikväll vill jag se film…får se vad som har kommit. Hittar vi ingen som faller oss i smaken så blir det att vi ser Criminal Minds. Funkar bra det med.

Just det…kommer ni ihåg att jag har berättat om våra väldigt högljudda grannar här under? Igår fick jag nog eftersom det var ett jäkla liv där exakt hela kvällen (6) . När klockan var strax innan 22.30 gick ner och sa ifrån. Jissus…fick nästan en chock. Där var minst 8 barn som jag såg där och sen vet jag att dom som bor där har 5 egna…så en jäkla massa barn med andra ord. Sa till att det är liv hos dom varje kväll och att vi är trötta på att höra en massa oväsen jämnt. Dom lovade att tysta ner sig. Och ja…det gjorde dom ju…i typ 1 timme innan det var igång igen. Idag hade jag tänkt ringa Helsingborgshem för att säga till men mamman kom upp idag och bad om ursäkt (hon knackade på alla som bor här för att be om ursäkt) och sa att det inte skulle hända igen. Hmmm…..dom får denna chansen och om det upprepas så ringer jag. Mmmm….så det så.

Finaste killen vår

One Response to “From rain to sun”

  • Fy vad jobbigt med grannar när dom stör! Svårt att hålla det tyst med så många ungar men vid den tiden kan man ju tycka att dom borde sova…

    Här blir jag störd av fåglarna tidigt på morgonen istället, det är jobbigt det med ;)

    Kram

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.