Alla tankar till Norge

Kl. 08.50

Det första jag gjorde då jag vaknade var att kolla det nyaste från Aftonbladet angående attackerna i Norge. Fick en chock då jag läste antalet döda på ön. När jag la mig igår var antalet 10 och när jag vaknade var antalet 80. Vilken fruktansvärd händelse….vilken sjuk värld vi lever i!! Vad sker här näst? Alla mina tankar gick till Norge igår och det gör dom även idag .

Annars så har vi varit vakna här ett tag. Stella kom in klockan 06 och väckte mig. Hmmm….no way. Tog mina kuddar och så gick vi in och la oss i hennes säng och sov i 2 timmar till. Eliott har precis kommit upp han med. Får se vad vi ska hitta på idag. Kanske blir en runda till Musik lekplatsen eller så får vi se helt enkelt.

3 Responses to “Alla tankar till Norge”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.