Fortsatt febrigt…

Kl 08.15

Go morron go morron!! Då var det en ny dag (regnig sådan?) och här var det fortsatt med  feber för Stellas del. Igår var hon otroligt kass kan jag lova. 39.8 i temp, ont i huvudet och ont i magen. Hon la mest i soffan och sov hela dagen mitt lilla hjärta. Idag har hon fortfarande feber men nu är tempen bara på 38.4 så en klar förbättring. Hoppas att det fortsätter gå mot rätt håll nu bara. Så ja…igår blev det inte så många knop här hemma utan slöade mest runt….fast mannen  var flitig och städade och lite så :wink:

Dagen idag blir väl lite utav samma, Stella får ju hålla sig inne tills hon är helt bra. Men man hittar säkert något att hitta på och fixa med, annars är det rätt skönt att bara softa runt också :wink:

Uppdaterar mer senare….det är  kaffe time nu liksom :smile:

Eliott åkte  motorcykel med farbror Dennis härom veckan

One Response to “Fortsatt febrigt…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.