Friska tag nu då

Kl 12.40

Spiderman, Mario och Spiderman….pågarna roar sig minsann

Man kan i alla fall lugnt säga att Stella bella är frisk nu för nu är hon sitt vanliga jag…det bråkas och tjaffsas i vanlig ordning :wink: Dock så får hon inte gå ut idag för hon får ha en feberfri dag innan hon beger sig ut igen. Och faktiskt så accepterar hon det. Trodde jag dock aldrig men det kanske är detta eviga regnade som gör att hon inte bryr sig så mycket om att gå ut. För regnar det gör det ju så klart. Hade ju varit konstigt annars….haha.

Och att det regnar struntar pågarna i[Eliott, Charlie och Emil] för dom är ändå ute [eller var, för dom är inne nu ] och leker och har kul och tar skydd under taken mellan regnsskurarna. För övrigt så är det ja….en softar dag, bara regnar ändå liksom. Ikväll sen så ska vi se Heat….yeah…finally ska jag se den :smile:

Förresten…..Bloglovi´n måste nog vara lite off eller? För det kan väl inte stämma att INGEN utav er har uppdaterat sina bloggar??

One Response to “Friska tag nu då”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.