HEAT

Kl 09.30

Ja, då blev det en tidig morgon idag…redan klockan 07. Nopp, inte frivilligt denna gången utan det var faktiskt Stella som var så morgonpigg idag. Eftersom vi var uppe så tidigt och grabbarna här hemma sov så begav vi oss till Coop tidigt så var det avklarat. När vi kom hem sen så hade Eliott vaknat och satt sig här i soffan och startat tv:n. Duktig kille :smile:

Jag och mannen såg Heat igår [äntligen liksom då jag inte hade sett den] och för mannens del vet jag inte vilken tur i ordningen det var som han såg den. Men OMG….hur har jag kunnat missat denna fantastiska film?? I don´t get it. Jäklar i havet så bra den var. Och vet ni vad? Den är grymt lång men MOI höll mig vaken hela filmen….det ni :wink: Ikväll blir det till att se Gladiator. Jag har sett den en gång innan för många år sedan men jag minns bara att jag led mig igenom filmen då och bara ville att den skulle ta slut. Mannen tycker att jag är konstig så ikväll ger jag den en ny chans och kanske ändrar mig. Får se, får se.

Annars idag…tja…..softar väl runt kanske och tar dagen lite som den kommer :wink:

Stella  Connie

4 Responses to “HEAT”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.