Lite off

Kl 19.00

Hmmm….vilken konstig dag. Jag är liksom helt off och har varit hela dagen…typ så där slö och matt i hela kroppen som man blir innan en förkylning bryter loss. Huvudvärk också så klart :-S   Har knappt orkat något idag och till och med sovit i typ 3 timmar här på eftermiddagen. Sååå typiskt också då det faktiskt är soligt och fint väder idag. Men Eliotts dåliga morgon humör gonade i alla fall till sig och dom har varit ute och lekt.

Kvällen närmar sig i alla fall och det känns ganska skönt. Ska mysa med mannen och kolla färdigt på Gladiator då vi bara såg halva igår. Av vad jag har sett hittentills så är den inte så där jätte wow…ok ja…och inte så tråkig som jag minns den men nej…inte jätte wow än så länge. Får se om jag kanske ändrar mig då jag har sett hela :wink: Jag kanske till och med orkar vara uppe lite längre ikväll i och med att jag har sovit här på eftermiddagen, så kanske man kan hinna med en film till sen…hehe.

Hoppas att ni har haft en bra dag?

Stella, Emil och Eliott i studsmattan innan idag

3 Responses to “Lite off”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.