Sunday

Kl 09.55

Då var det söndag och idag känner jag mig inte lika hängig som igår, tack och lov. Trött ja…men jag var uppe lite länge så så kan det bli :wink:  Jag och mannen såg klart Gladiator igår och ja….jag ger mig, det var en bra film. Fortfarande inte WOW som alla andra tycker men ja, helt ok faktiskt. Efter det satte vi på en annan film men herregud….världens sämsta film med världens sämsta skådespelare så den stängdes av och en annan startades men sen somnade jag…haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som sker. Barnen har begett sig ut, mannen sover och jag sitter här. Tänkte ta mig en dusch så jag piggnar till kanske. Sen kanske tv:n i sovrummet ska sättas på plats idag. Well….solen lyser i alla fall idag igen så tummen upp på det ja. Får helt enkelt se var dagen bär hän.

Vad hittar ni på en dag som denna?

Hihi…liiiiten Eliott och liiiten Stella

One Response to “Sunday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.