Sol härliga soool

Kl 18.20

Det blev en god och kall en i trädgården idag minsann

Tjaha…..då var söndagen snart förbi och dagen har faktiskt erbjudit sol. SMHI har till och med utlovat soligt och varmt nu hela veckan som kommer. Låter ju absolut himla bra tycker jag för är det något vi saknar så är det definitivt sol och värme :smile: . Har inte hittat på så mycket idag…var en runda på Jysk hela familjen innan och skulle kolla på stols överdrag. Meeeeeen…att kolla det med två huliganer är ju inte så lätt så för göra det sen utan barn…haha.

Tv:n har kommit på plats i sovrummet idag. Härligt att den är på plats för hur mys är det inte att ligga i sängen och kolla tv? Eller ja…allt är inte klart för det ska ju dras kablar och så också men det fixas ju så klart. Sååå lite nytta har ju gjorts idag :wink:  Just nu håller jag på med mat så vi får mat i magarna och sen där efter blir det väl bara myspys…inte dumt det heller jue :wink: .

4 Responses to “Sol härliga soool”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.