Mys med grannar och sol

Kl 08.40

I måndags var det fin fint väder här så på eftermiddagen….eller nja, kvällen så kom grannarna [Christina och Krille med  barn] över hit så grillade vi gott, drack lite öl, vin och cider och snackade och hade det supertrevligt. Senare så blev vi sugna på att spela Wii så vi lirade Guitar Hero , bowlade, körde lite Wii fit och så…skitskoj och både Christina och Krille blev lite ”hooked” på Guitar Hero…hehe. Herre jissus så trevligt och skoj vi hade det  :smile: .  Sen sov Eliott över hos dom på natten och sen lekte ungarna vidare hela dagen igår.

Sol och varmt var det ju igår [wihoo…äntligen liksom]…spenderade hela dagen i trädgården, solade och latade oss. Barnens farmor kom även hit en runda och det blev 2 dopp för mig inne hos Christina och Krille i deras pool, lite kaffe och snack blev det där också igår. En lugn, skön och mysig dag  :smile: .  Även idag skiner solen och det ska bli 27 grader varmt sååååå….sola blir det även idag minsann, det gillas. Just nu är det bara jag vaken men sen när ungarna har vaknat tänkte jag gå och handla och sen blir det bara trädgårds häng.  Stranden hade ju i och för sig inte varit dumt men nja…att åka buss långt med en massa packning och så…näääää, det lockar väl inte ändå?

Nåväl…njut utav solen idag för det ska vi göra.

En underbar och rolig kväll med dom bästa

4 Responses to “Mys med grannar och sol”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.