Lugn dag med Dagboks läsning

Kl. 18.40

Ute här har det regnat exakt hela dagen. Ni vet så där småregnigt så det är jobbigt. Hur tråkigt som helst. En dag då man kan ligga i soffan och kolla film bara. Dock har både mannen och jag läst igenom Andreas Breiviks peronliga dagbok. Man kan liksom inte låta bli att läsa och det är sjukt att han har planerat detta ända sedan 2002 (tror jag att det var). Man har fått läsa om hur han planerat, vart han har varit, hur han har tillverkat bomber, köpt vapen och allt från början till slut. Noga beskrivningar…helt jäkla sjukt var det att läsa :neutral: . Ofattbart!!! Har svårt att förstå hur det kan bli så här i en människas hjärna *ryser*.

Till middag här idag så blev det familjepizza som vi åt i vardagsrummet samtidigt som vi kollade på film. Blev lättast så idag i och med att jag springer till tvättstugan stup i kvarten och sen är man så himla slö i detta vädret. Barnen har varit ute en liten runda men mest lekt här hemma. Det är rätt så kul för sen dom fick börja gå ut själv så bråkar dom nästan inte alls med varandra mer. Det händer men det är ju inte alls som förr då dom var i luven på varandra varje dag, flera gånger.

Ikväll när tvätten är klar och senare då barnen är i säng så ska jag och mannen se film har vi bestämt. Vilken det blir vet vi inte ännu. Någon som har någon att rekommendera kanske?

Haha…..avslutar med en cool och söt film jag hittade på barnen då dom var pytte mini :mrgreen: .

4 Responses to “Lugn dag med Dagboks läsning”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.